Welkom op de reservering site van SiSint.

U kan hier online meteen uw huisbezoek in plannen voor het seizoen van 2016. Is er geen bezoek meer beschikbaar op het tijdstip van uw voorkeur? Stuur een email naar boeking@sisint.nl met uw adres en het gewenste tijdstip. Wij zullen dan alsnog proberen een mogelijkheid te creeren. Dit geldt ook als u een bezoek wilt reserveren buiten het reguliere werkgebied van SiSint (zie onderstaande afbeelding).

Wij maken vanaf gebruik van een online reserveringssysteem, hiermee krijgt u de mogelijkheid om het tijdstip van uw bezoek direct vast te leggen.

U betaalt vooraf via iDeal (in verband met de veiligheid van Sint en Piet) en ontvangt
een bevestigings e-mail zodra de betaling geslaagd is. Uw boeking is pas definitief na deze bevestiging. Indien u niet binnen 24 uur betaald, vervalt uw reservering.
Internetkassa Mollie collecteert de gelden in opdracht van SiSint.
Voor meer informatie over Mollie klik hier

Een standaard huisbezoek van de Sint en minimaal 2 (meestal 3) pieten duurt 15 tot 20 minuten. De kosten voor dit bezoek zijn [kosten]. Stichting SiSint volgt het Sinterklaas journaal, zowel qua verhaallijn als het uiterlijk van de pieten.

Indien er meer dan 6 kinderen aanwezig zijn, adviseren we om een dubbel huisbezoek te boeken. Sinterklaas heeft dan genoeg tijd voor ieder kind. U kunt dit zelf regelen door 2 tijdslots na elkaar te reserveren. Mocht dit problemen geven, kunt u een email sturen naar boeking@sisint.nl.

Bij een annulering na 5 November brengen we €20,- in rekening. Bij adres wijzigingen na 5 November brengen we €10,- in rekening. Dit in verband met extra kosten die gemaakt worden.

Postcode van het huisbezoek


[postcodeselect]